Hirdetés

Star Trek Online - még több Star Trek: Discovery-s tartalommal bővült

|

PC-n már elérhető a Rise of Discovery, ami vadonatúj, a sorozat által inspirált kalandokkal bővíti ki az MMO-t.

Hirdetés

Korábban már előfordult, hogy a Perfect World keresztezte játékát a CBS sorozatával, aminek köszönhetően izgalmas újdonságokat kaptak a játékosok.

Hirdetés

A Rise of Discovery főszerepében Gabriel Lorca és Ellen Landry állnak, akiket a sorozat színészei szólaltatnak meg a játékban. A karakterekkel két vadonatúj küldetés során futhatunk össze, de természetesen nem csak ennyi újdonságot tartalmaz a frissítés. A missziókon felül ugyanis vadonatúj discoverys jutalmakat is szerezhetünk a Tier 6-os Discovery Legends reputationnek köszönhetően.

A PC-sek már élvezhetik az új tartalmakat, viszont a konzolosoknak sem kell túl sokat várniuk rájuk, ugyanis június 25-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut a frissítés.

Ti játszotok a Star Trek Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)