Hirdetés

Star Trek Online - Új platform és screenshot

|

A Cryptic Studios bejelentése szerint a Star Trek Online PC mellett next-gen konzolokon is napvilágot lát majd.

Hirdetés

A hányattatott sorsú Star Trek Online végre jó kezekbe került: a Cryptic Studios igazán komolyan szeretné felvirágoztatni a játékot, amit jól jelez, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a PC-sek melett a next-gen konzolok tulajdonosai is belekóstolhatnak majd a népszerű univerzumba. A részleteket egyelőre nem fejtette ki a csapat, erre vélhetően az augusztus tizedikén esedékes Official Star Trek Conventionig kell várnunk, ahol az ígéretek szerint bemutatják majd az első gameplay videót is.

 

Mindezalatt nyolc darab tetszetős screenshot került nyílvánosságra a játékból, ami a Star Trek fanoknál olaj volt a tűzre. Nem is csoda, ha ennyi nyalánkság után 2009-ig kell várni, hogy megkaparinthassák leendő kedvencüket, melyben új világokat fedezhetünk fel, idegen civilizációkkal létesíthetünk kapcsolatot -na de nem olyat-,  saját hajód mint Federation Captain vagy Klingon Warrior irányíthatod és alakíthatod kedvedre, ámulatba ejtő, grandiózus űrcsatákat vívhatunk,és hajóink mellett szinte az összes egységünket is testre szabhatjuk. (Sorolhatnám még a jobbnál-jobb fícsöröket, de estig eltartana.)

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)