Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezzel a moddal PC-n is tolhatod osztott képernyőn

|

A Split Screen mod egy olyan funkcióval bővíti a játékot, amit eddig csak a konzolosok élvezhettek.

Hirdetés

Sok PC-s játékost kellemetlenül érintett, hogy a Star Wars Battlefront II esetében kizárólag konzolokon, vagyis PlayStation 4-en és Xbox One-on elérhető az osztott képernyő lehetősége. Szerencsére a modderek most is ott segítenek, ahol csak tudnak. 

Hirdetés

Cade és benji ugyanis két tehetséges modbarkács, akik most összedobtak egy olyan kis csodát, aminek köszönhetően átválthatnak a PC-s játékosok is a split screen mode-ba. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy a singleplayer pause menüben megjelent egy "ENTER SPLIT SCREEN" gomb, amit lenyomva az adott pálya offline módban újratöltődik, immár osztott képernyővel. Fontos tudni, hogy ha esetleg online meccsre akartok itt váltani, akkor egyből összeomlik a mindenség. 

Magát a modot ide kattintva éritek el, használatához azonban szükség lesz a Frosty mod managerre is, amit itt találtok meg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)