Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - hivatalosan is bejelentették a folytatást

|

Immár biztos, hogy Star Wars Battlefront 2 címen érkezik a széria folytatása, hamarosan újabb részleteket is elárulnak és trailert is kapunk.

Hirdetés

Szépen lassan minden nagyobb, őszre várt játék médiagépezete beindul. Az EA ugyanis tegnap megejtette a hivatalos bejelentést is a Star Wars Battlefront folytatásával kapcsolatban. Valószínűleg nem okozott nekik túlzottan sok álmatlan éjszakát a játék címe, mivel nemes egyszerűséggel Star Wars Battlefront 2-ként érkezik majd a messzi messzi galaxis újabb lövöldéje.

A bejelentés mellé megkaptuk a játék logóját is, amit fentebb ti is megcsodálhattok. Ez azonban még nem minden. Kiderült, hogy már az első előzetesre sem kell sokáig várunk, hiszen hazai idő szerint április 15-én, 20:30-kor fogják azt levetíteni az idei Star Wars Celebration rendezvényen a "The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II" nevezetű panel részeként. 

Az EA már jó ideje adagolgatta az apróbb információkat a játékkal kapcsolatban, így már tudjuk, hogy a Star Wars Battlefront 2 egyjátékos kampányt is tartalmaz majd és minden tekintetben szeretne többet nyújtani, mint a 2015-ös előd. A játék ősszel érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a pontos megjelenési dátum még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)