Hirdetés

Star Wars Battlefront II - 2019 első nagy frissítése hozza el Dooku grófot

|

Megkaptuk a teljes januári menetrendet, idén sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Nemrég a hivatalos EA Star Wars Facebook oldalra kerül ki a Star Wars Battlefront II januári beosztása, ami nem csak a közelgő játékbéli eventeket leplezte le, hanem az is kiderült belőle, hogy napra pontosan mikor érkezik meg Dooku gróf, azaz Darth Tyranus.

Hirdetés

Január első hétvégéjén a Heroes vs Villains és a Hero Showdown játékmódokban osztanak majd háromszoros xp-t, egy hét múlva a Blast and Strike, majd ez ezt követő hétvégén már a Starfighter Assault és Hero Starfighters módokban lehet triplázni. A sort január 25. és 27. között egy olyan esemény zárja, amely alatt az éppen aktuális pálya korszakába tartozó hősök feleannyi Battle Pointért lesznek elérhetőek, más korszakok szereplői pedig egyáltalán nem lesznek választhatóak. Az autentikus event előtt viszont még január 23-án megérkezik a Darth Tyranus Update is. Ez nem csak Dooku grófot tartalmazza mint választható karaktert, hanem mellécsapja még a grófúr Dark Ritual kinézetét, illetve a klónkatonák is kapnak egy új küllemet Coruscant Guard néven. 

Ti tenni fogtok egy próbát Dooku gróffal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)