Hirdetés

Star Wars Battlefront II - alaposan megnövelte a jutalmakat az EA

|

Nem viccelt az Electronic Arts, mikor azt ígérte, komoly változások jönnek a Star Wars Battlefront II-be.

Hirdetés

A megjelenés óta számos kritika érte a Star Wars Battlefront II-t. Ezek közül kifejezetten hangosak voltak azok a panaszok, amelyek a multiplayer meccsek utáni jutalmazást érintették. Az EA emberei ugyebár azt ígérték, figyelnek a játékosokra és az igényeknek megfelelően fognak gyúrni a játékon. Így is lett.

Hirdetés

A mai naptól fogva megnövelt jutalmat kapunk minden meccs után, mindkét oldal legjobb játékosai pedig további extra jutalmazásban részesülnek. Ez azt jelenti, hogy végre megéri jól teljesíteni. Korábban többen is úgy gyűjtötték a crediteket a játékban, hogy hajgumival összekötözték a kontroller karjait, így végtelen köröket rótt le a karakterük, viszont a rendszer sosem dobta ki őket a játékból. A jövőben azonban már tényleg érdemes lesz ügyesnek lenni, ha az ember a lehető legnagyobb jutalomra vágyik. 

Az arcade játékmódon is csiszoltak egy keveset: a korábbiakhoz képest megháromszorozták a napi limitet, így már 1500 kreditet termelhetünk ki itt egyetlen nap alatt. Ugyancsak háromszorosára nőtt a napi belépésért járó ládákban található alkatrészek száma, már 5 helyett 15 lapul a dobozokban. 

Komoly változások ezek, amiknek minden bizonnyal rengeteg játékos örül majd. A mikrotranzakciós rendszert továbbra sem kapcsolták vissza, annak átalakításán még dolgoznak a fejlesztők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)