Hirdetés

Star Wars Battlefront II - egyszer Nintendo Switchre is megjelenhet?

|

A Motive Studios producere nem zárkózott el a switches Battlefront II gondolatától.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több AAA címről derült ki, hogy idővel a Nintendo új konzolját sem kerülik el, elég csak a Switchre is érkező DOOM-ra vagy a Wolfenstein 2: The New Colossusra gondolni.

Hirdetés

David Robillard, a Motive Studios most a GameSpotnak adott interjújában elmondta, a Star Wars Battlefront II esetében is terítéken van ez a kérdés. Elmondása alapján még egyáltalán nincs kőbe vésve a dolog, de ha lehetőségeket látnak egy switches port elkészítésében, akkor mindenképpen fontolóra veszik a dolgot. Ugyanakkor megemlítette, hogy a legnagyobb gondot a játék alatt dübörgő Frostbite Engine jelenti, ami ezidáig nem bizonyított Switchen, kérdéses tehát, hogy a Nintendo masinája megbirkózna-e vele.

A DOOM és a Wolfenstein 2: The New Colossus esetében is alaposan vissza kellett venniük a grafikából a fejlesztőknek ahhoz, hogy a játékok gond nélkül fussanak Nintendo Switchen. Az már a jövő zenéje lesz, hogy hajlandóak lesznek-e erre a Battlefront II készítő. 

David Robillard nyilatkozata alapján tehát még ne ringassuk magunkat hiú reményekbe, de az biztos, hogy egyelőre nem egy kategorikus "nem" az EA válasza egy esetleges switches Star Wars Battlefront II-re. Ami biztos, az az, hogy a Star Wars Battlefront II 2017. november 17-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)