Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - elstartolt a nyílt béta, így játszhatsz te is

|

Mától egészen hétfőig bárki kipróbálhatja a Star Wars Battlefront 2-t, úgyhogy ne is várjatok sokat, kattintsatok, segítünk!

Hirdetés

Az előrendelők már október 4-én délelőtt 10 órától játszhatnak, de a hétvégén mindenki előtt megnyílnak a Naboo, a Takodana és a világűr kapui a Star Wars Battlefront 2 bétájában.

Hirdetés

Három játékmódot lehet kipróbálni három eltérő pályán. A Galactic Assaultban a Naboora utazhatunk, hogy a fővárosban vegyünk részt droidok és a királyi hadsereg harcában, a Starfighter Assaultban a Fondor felett X-, A-, és Y-Wingekkel vagy TIE vadászgépekkel irtsuk egymást, valamint Strike-ban a Takodanán, Maz Kanata kastélyában és annak környékén. Rey és Darth Maul is irányítható, vezethetjük a Millenium Falcont, Poe Dameron gépét, a Slave-I-t vagy a Scimitart is.

A kliens PC-re az Originről, PS4-re a PlayStation Store-ból, Xbox One-ra az Xbox Store-ról tölthető le, sorra 22,8 GB, 15,3 GB vagy 13,2 GB szabad hely kell neki. A gépigényt itt találjátok.

Ha inkább azt néznétek, ahogy mi játszottunk vele, indítsátok el az alábbi videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)