Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - kiszivárgott az első trailer, elámultunk tőle

|

Darth Maul és Kylo Ren is feltűnik a Star Wars Battlefront 2 rövid, de annál ütősebb előzetesében.

Hirdetés

Napokon belül várhatóan hosszabb előzetes is érkezik a Star Wars: Battlefront 2-höz, azonban most valaki korán nyomott meg egy gombot, és a 30 másodperces ízelítő előbb kezdett el terjedni a neten, mint hogy bárki megállíthatta volna.

A videó belengeti, hogy egy ismeretlen katona történetét ismerhetjük majd meg az egyjátékos kampányban, és hogy az összes érában vívhatunk többjátékos csatákat. Míg az első rész csak az első trilógiával foglalkozott, ebben helyet kapnak az új és az előzményfilmek helyszínei, karakterei is. A Star Wars: Az utolsó jedik karaktereit csak az előrendelők kapják meg, de nem tudjuk, pontosan kikről van szó - mivel Rey, Luke, Poe, Finn és Kylo Ren a 7. részben is szerepeltek, nem a nyolcadik exkluzívjai, őket csak nem zárják kapu mögé.

A hivatalos leleplezést április 15-ére tervezik, akkor várhatóan több infót is megtudhatunk. A játék megjelenése az őszi szezonra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)