Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - morális dilemmákkal kell majd szembenéznünk

|

A fejlesztők meséltek egy kicsit a folytatásról egy új videóban, melyben szóba kerültek az új világok, és hogy miért is a Birodalom oldaláról ismerjük meg a történetet.

Hirdetés

Néhány napja a Star Wars Battlefront II csapata arról mesélt, milyen lesz birodalmi katonának lenni, a mostani téma pedig hogy miért is húzzuk fel a sisakot, és milyen új bolygókat látogathatunk meg benne.

Az új kánonban viszonylag kevés infót kaptunk arról, hogy mi történt a galaxisban A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti időszakban. A játék fejlesztőit is nagyon érdekelte ez az éra, így számukra természetes volt, hogy a kampányban ezzel fognak foglalkozni. A Battlefront II csapata beszélt az ezzel járó kihívásokról is:

A Star Wars Battlefront II megjelenés 2017. november 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)