Hirdetés

Star Wars: Battlefront 3 - Szerverek már vannak

|

Kép készült a hányattatott sorsú Star Wars: Battlefront 3 szervereiről

Hirdetés

Újabb „híreket" kaptunk a soha el nem készült és soha be nem jelentett  Star Wars: Battlefront 3-ról.ű

Fölöttébb érthetetlen, hogy a LucasArts miért dobta anno Pandemic által kitaposott ösvényen, de már a Free Radical gyámsága alatt bukdácsoló Star Wars: Battlefront 3-mat. Bár az igazat megvallva a projekt törlése sem volt soha biztosra vehető, hisz elég csak az előrendelésekre és belsős kiszivárogtatásokra gondolni, nem is beszélve a Free Radical berkekből származó ingame jelenetekről. Mindezek ellenére a hivatalos bejelentés még sehol, viszont szerverek legalább már vannak.

A multiplayer egyik fellegvárának számító GameSpy-ról ugyanis kiderült, hogy színfalai mögött több Star Wars: Battlefront 3 szervert is üzemeltet. Ezt egy leleményes felhasználó derítette ki aki GsList nevű programjával gyakorlatilag az összes GameSpy által futtatott szervert és lobbit képes látni. A dolog érdekessége, hogy egy hónapja ezek még nem szerepeltek a listában, ami több, mint ígéretes. Nagyon érik már egy E3-mas Star Wars: Battlefront 3 bejelentés!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)