Hirdetés

Star Wars Battlefront - a Halálcsillagra és Jabba palotájába is ellátogathatunk

|

Az Electronic Arts leleplezte, mikre számíthatunk még a jövőben a Star Wars Battlefront Season Pass kapcsán, valamint ingyenes nyalánkságok is érkeznek. Jön a Felhőváros, Jabba palotája és a Halálcsillag is!

Hirdetés

Nem véletlenül díszelgett az Electronic Arts tweetjében Luke, Han Solo és egy tauntaun képe. Az összes Star Wars Battlefront játékos már a holnapi nap folyamán megkapja az új küldetésmódokat, a privát meccsek lehetőségét és az új hős öltözeteket is.

Teljesen ingyenesen jár mindenkinek a Hoth-témájú új ruhatár, mely Luke Skywalker és Han Solo öltözeteit tartalmazza az ötödik epizódból. A Tatooine Survival nevű térkép ezentúl támogatja a Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, és Heroes vs Villains többjátékos módokat is, a neve pedig ezentúl Raider Camp lesz. Megnyílik a lehetőség a privát meccsek előtt. Napi kihívások és közösségi események színesítik majd a játékélményt, a számuk folyamatosan bővülni fog. Mindezek felett természetesen kapunk egy kis balanszolást is, mert abból sosem árt.

Februárban további új, ingyenes tartalmak jönnek, többek között egy új Survival küldetés a Hoth bolygón, és egy új Hoth többjátékos térkép mely a nagyobb játékmódokat (Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron és Turning Point) támogatja majd. A februári frissítéstől egyébként a Turning Point minden olyan térképen választható lesz, mely támogatja a Walker Assault és a Supremacy módokat.

Márciusban is érkezik egy frissítés. Az már biztos, hogy ekkor jön az új Endor többjátékos térkép (Walker Assault, Supremacy és Turning Point módokal), valamint egy új Tatooine Survival pálya.

A Season Pass tulajdonosok további extrákra is számíthatnak, jöhetnek új hőskinézetek, térképek, módok, fegyverek, lényegében bármi. A bérletről is kiderültek konkrét részletek. Márciusban jön az Outer Rim DLC, ebben a Sullust gyáraiba és Jabba palotájába látogathatunk el. 2016 nyarán a Bespin DLC-t kapjuk meg, itt a Felhőváros lesz az új helyszín. Idén ősszel jön a Death Star DLC, gondolom nem kell magyaráznom milyen új pályára kell itt számítani. A sort végül 2017 elején zárja a negyedik, egyelőre meg nem nevezett kiegészítő csomag. Ezek a DLC-k természetesen nem csak a Season Pass tulajdonosok számára lesznek elérhetőek, külön is meg lehet majd őket vásárolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)