Hirdetés

Star Wars Battlefront - leleplezték a Drop Zone játékmódot

|

Kiderült, hogy mit is takar Star Wars Battlefront új, Drop Zone nevű játékmódja, melyet a Tatooine, a Hoth, a Sullust és az Endor bolygókon is kipróbálhatunk.

Hirdetés

Már az október elején érkező bétában kipróbálható lesz a Star Wars Battlefront új, Drop Zone névre keresztelt játékmódja. Az Electronic Arts végre elártul a Drop Zone mód részleteit is.

A Drop Zone lényegében egy nyolc a nyolc elleni King of the Hill stílusó meccstípust takar. A Birodalom katonáinak és a Lázadóknak azért kell harcolniuk, hogy kontroll alatt tartsák azokat a területeket, ahová a különféle drop podok zuhannak az űrből. A győzelmet akkor érhetjük el, ha egy időben egyszerre öt pod is a miénk, vagy mi birtokoljuk belőlük a többet tíz percen át. Az EA elmondása ha egy lezuhant pod túl hosszú ideig cserélget gazdát és nem tudja tartósan elfoglalni egyik csapat sem, akkor egy újabb fog földet érni, ezáltal nem számíthatunk hosszú ideig tartó patthelyzetekre. A már megszerzett podokat pedig védelmezni kell, egészen addig, amíg ki nem nyílnak és fel nem fedik tartalmukat. Az így felszedhető Power Upok hasznos segítséget nyújtanak, azonban kell majd nekik egy kis idő az aktiváláshoz. Videót nem kaptunk a friss bejelentéshez, de érkezett egy remek kép, melyen megcsodálhatóak az említett drop podok is.

A harcok során fontos taktikai elemet képeznek a a telepíthető ágyúk és droidok. Előbbiek nagy lőtávolság mellett védelmezik az adott területet, az utóbbiak közül pedig a Viper Droid felderíti merről is érkezik az ellenség. A Drop Zone játékmód minden bolygón kipróbálható lesz. Az már kiderült, hogy az Endoron egy lezuhant GR-75-ös szállítóhajó körül zajlik majd a harc.

A Star Wars Battlefront idén november 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)