Hirdetés

Star Wars Battlefront - figurákat nézegethetünk, ha elég ügyesek vagyunk

|

A Star Wars Battlefrontban nem csak a büszkeségért lesz érdemes jól játszani: feladatok teljesítésével diorámákat oldhatunk fel.

Hirdetés

Reméljük nem kell ilyen ösztönzés ahhoz, hogy sokáig és sokat játsszunk a Star Wars Battlefronttal, már azzal is megelégszünk, ha a játékmenet és az egész élmény stimmel.

Ettől függetlenül a DICE rajongóknak (is) készíti a játékot, ők pedig általában szívesen nézegetnek maketteket, diorámákat. Pontos részleteket nem tudunk, de Jamie Keen lead hero designer elmondta, hogy az egyes diorámákon szereplő karaktereket és objektumokat bizonyos tevékenységek elvégzésével tudunk majd feloldani. Én úgy képzelem el a dolgot, hogy adott egy eleinte üres terep (mondjuk a hothi csatatér), amin szép lassan megjelennek az AT-AT-k, a snowtrooperek, az épületek, miegymás, mi pedig mindent megnézhetünk minden lehetséges irányból, közelről és távolról.

Ha nem is sok, legalább hangulatos lesz. A csapat szeretné, ha a tökéletességre törekvők nem csak kényszerből foglalkoznának ezzel, hanem élvezetből is. Az ötlet nekünk egyébként tetszik, de nem ettől lesz jobb vagy rosszabb játék a Battlefront.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)