Hirdetés

Star Wars Battlefront - járd be a bolygókat, ismerj meg mindent már most!

|

Egy új, interaktív oldalnak köszönhetően mindent megtudhatunk a Star Wars Battlefront bolygóiról, fegyvereiről, járműveiről, és a filmek eredeti helyszíneiről.

Hirdetés

A nagy Fallout 4-hype közepette egy kicsit kevesebb szerep jut mostanában a Star Wars Battlefrontnak, de az EA marketingesei azért dolgoznak, hogy ne felejsük el a játék november 19-i megjelenését.

Most egy rakat anyagot tettek közzé egy webes alkalmazással, amit igazából több interaktív videó alkot. Bejárhatjuk az Endort, a Hothot, a Sullustot és a Tatooine-t, közben pedig megállhatunk, és kattintgathatunk a megjelent ikonokra.

Azért is érdemes, mert egyrészt láthatjuk, milyenek most az eredeti filmek forgatási helyszínei (az endori csata jeleneteit Kaliforniában, a Hoth-i eseményeket pedig Norvégiában forgatták), másrészt azt, hogy milyen lesz egy speeder bike-kal száguldani az erdőben. Térképezzétek fel a site-ot ti magatok ide kattintva, akár mobil készülékekről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)