Star Wars Battlefront - ezért nem lesznek tartalmak az új filmekből

|

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Az ébredő Erő felszerelései, szereplői és helyszínei nem fognak megjelenni a Battlefrontban. Már az is kiderült, hogy pontosan miért.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Star Wars Battlefront rengeteg tartalmi bővítést fog kapni a következő hónapokban, de ezek egyike sem tartalmaz majd Star Wars VII: Az ébredő Erő kütyüket. A DICE elmesélte, hogy miért is van ez. Kicsit több van itt, minthogy "ez az eredeti trilógiáról szól".

"Van egy dolog, amit nagyon szigorúan betartunk, ami része a Disneyvel kötött megállapodásunknak, ez pedig az, hogy nem készítünk olyan játékot, amivel sértjük a Star Wars kánont" - Blake Jorgensen, az EA pénzügyi vezére mesélte el az okokat. "Ez azt jelenti, hogy nem foghatunk meg valamit a jövőből és tehetjük bele a múltba. Mondjuk a Rouge One történetét még nem ismerjük, így azt még nem tudjuk, hogy az hogyan jöhetne képbe."

"Az is bizonyos fokig a jövő része. A jelenlegi Battlefront a klasszikus kánonra épül, ami időben 30 évvel a jelenlegi filmek előtt játszódik. Ez korlátozza a lehetőségeinket" . szól a magyarázat.

Nem annyira meglepő a dolog, hiszen a Disney foggal körömmel ragaszkodik egy egységes kánon fenntartásához. Titeket mennyire zavar ez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!