Hirdetés

Star Wars Battlefront - nem kell hozzá atomerőmű

|

A napokban világot látott a Star Wars Battlefront gépigénye, és bár elsőre igencsak durvának tűnik a dolog, a jelek szerint egy gyengébb géppel sem kell kétségbe esni.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt került fel Originre a Star Wars Battlefront gépigény, és bár páran szívinfarktus közeli állapotba kerültek a szükséges RAM láttán, az internet nagyobbik része viszonylag könnyen túltette magát a dolgon. Most az is kiderült, hogy nem alaptalanul.

A Digital Foundry vitte el egy körre a játék bétáját, a tesztek alapján pedig kiderült, hogy még gyengébb gépeken is vígan ficánkol a Star Wars Battlefront. Legalacsonyabbra véve a beállításokat nyilvánvalóan le kell mondanunk az árnyékok nagy részéről és a textúrák részletességéről, de maga a látvány még így is kifejezetten kellemes.

A srácok egy preview eseményen próbálták ki a dolgot, az ott használt gépben pedig az i7 4790-es proci mellett 8GB RAM és egy R9 290x várta őket. Ez elsőre meglepő lehet, hiszen az ajánlott gépigényben 16GB RAM-ot emlegetnek, de a tesztek alapján a 8GB sem volt kevés, sőt, Ultra beállítások mellett még a v-sync bekapcsolása után sem esett 60 alá az fps. Ha kíváncsiak vagytok a részletes teszteredményekre, a Digital Foundry oldalán utánaolvashattok a dolgoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)