Hirdetés

Star Wars Battlefront II - a hónap végén jön a Geonosis és Obi-Wan

|

Egy új blogposztban mesélt a DICE az e havi frissítés részleteiről.

Hirdetés

Nemrég megérkezett Grievous tábornok a Star Wars Battlefront II-be, de riválisára még várni kell egy kicsit.

Hirdetés

A játék következő nagy frissítése november 28-ára várható, nemes egyszerűséggel a The Battle of Geonosis Update nevet viseli. Ez hozza el a Geonosis bolygót a játékba, Obi-Wan Kenobit (ahogy A klónok támadásában láthattuk), illetve három járművet, köztük az AT-TE tankot. Két, egyenlően erős sereg, a Galaktikus Köztársaság és a Szeparatisták ütköztek meg itt egy hatalmas csatában, ennek az érzetét akarja a DICE is átadni. Az AT-TE-kből igyekeznek annyit berakni, amennyit csak tudnak.

A Geonosist más pályákkal ellentétben nem a Galactic Assaulthoz tervezték, majd onnan faragták vissza a többi módhoz, hanem a vadonatúj, a jövő év elején érkező, szintén nagy szabású módot vették elsődlegesen figyelembe. Az a terület, amit a Galactic Assault során bejárhatunk, kisebb lesz, mint ami az új módban áll majd nyitva előttünk.

Januárban aztán Dooku gróf, majd később Anakin is beszáll a csatába. Egyelőre már Obi-Wannak is örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)