Hirdetés

Star Wars Battlefront II - az EA reagált a mikrotranzakciós rendszert érő vádakra

|

Bár a játék még meg sem jelent, néhányan már elkezdték megtervezni, hogyan oldják majd fel a Battlefront 2 karaktereit, amiből kisebb botrány kerekedett. Az EA most próbálja helyretenni a dolgokat.

Hirdetés

A nyílt béta után egyértelművé vált, hogy a jelenlegi star card rendszer nem éppen fair, és bár az EA beígérte a változást, még mindig lehetne finomhangolni a dolgot. Azonban nem ez a játék egyelen aspektusa, ami erőteljesen a mikrotranzakciók irányába tereli a játékosokat.

Hirdetés

Egy srác kiszámolta, hogy a Darth Vader feloldásához szükséges 60 ezer kreditet durván 40 óra alatt lehet összegyűjteni, hiszen a játék nem a teljesítményt, egyszerűen az időt pontozza. Ebbe a challenge-ekért járó jutalmat nem számolta bele, ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy ebben a 40 órában egyetlen ládát sem vehetsz. És akkor ez még csak egyetlen karakter, ha Luke Skywalkert is akarod mellé, az újabb 40 óra. Még egy táblázatot is csinált a számításaihoz, eszerint az összes hős feloldásához 170 órára lesz szükségünk.

A Battlefrontot sokan amiatt kritizálták, hogy hiányzott belőle a fejlődés és a jutalmazás, ezt viszont már túlzásnak érzik a legtöbben, hiszen értelemszerűen a mikrotranzakciókat próbálja meg ezzel nyomni az EA. A vállalat hivatalos bejegyzésben válaszolt, amiben elmondták, hogy a számokat a béta tapasztalatai alapján választották ki, de természetesen folyamatosan figyelik majd az eredményeket, és belenyúlnak a dologba, ha szükségét látják. Azt szeretnék, ha büszkeséggel töltené el a játékosokat, hogy feloldották az ikonikus karaktereket. Mi inkább csak játszani szeretnénk velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)