Hirdetés

Star Wars Battlefront II - sok újdonság, például egy kooperatív játékmód is jön szeptemberben

|

A DICE bemutatta a közeljövőben érkező újdonságokat, amelyek között néhány egész érdekes cucc is szerepel.

Hirdetés

Jó sok tennivaló vár azokra, akik esetleg csak most szállnak be a Star Wars Battlefront II-be, hiszen a DICE számos újdonsággal bővítette azt a megjelenés óta. Elég nagy a csend mostanában a játék körül, de ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztők otthon lazítanának.

Hirdetés

Hamarosan elég fontos változáson esik át a Capital Supremacy játékmód, ugyanis végre a Command Postokon is spawnolhatunk, persze csak azokon, amelyeket a mi csapatunk birtokol. Szeptemberben pedig egy új, a Felucia nevű bolygón játszódó pálya is érkezik ehhez a mókához.

Még ennél is nagyobb újdonság a vadonatúj, négyfős coopra kihegyezett játékmód, amely során a Galaktikus Köztársaság vagy a Független Rendszerek Konföderációja tagjaként szállhatunk harcba. A klónok háborújának mind az öt bolygóján csatába vonulhatunk, és a választott oldaltól függ, éppen mit kell majd csinálnunk. Emellett hősöket és járműveket is bevethetünk, tehát nagyjából ugyanúgy működik az egész, mint a Capital Supremacy, csak épp PvE lesz az egész.

Ugyanúgy az ősz első hónapjában érkezik meg az Instant Action mód is, amit akár offline is játszhatunk, ha már ráuntunk volna az online meccsekre. A DICE végül azt is megerősítette, hogy érkeznek majd új tartalmak a Star Wars: Skywalker kora kapcsán, de egyelőre nem részletezte, pontosan mik.

Ti játszotok még a Star Wars Battlefront II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)