Hirdetés

Star Wars: Battlefront III - Mozgás közben!

|

Szemtanúi lehetünk milyen játékot kaphattunk volna, ha a Free Radical Design idejében felszámolja anyagi problémáit.

Hirdetés

A pénzügyi problémákkal küzdő Free Radical Design jelenlegi helyzetéről nehéz pontos információkat beszerezni, utoljára a fejlesztőstúdió adminisztrációs feladatait végző vállalat illetékesei hallattak magukról, miszerint várhatóan feldarabolják a bajba jutott stúdiót és minden érdeklődő kivásárolhatja a neki tetsző alkotásokat. Többször jelentettünk a Star Wars: Battlefront harmadik epizódjáról, melynek fejlesztésit több helyről hivatalosan is megerősítették, mivel széthullott felette a Free Radical Design, sorsa megpecsételődött. Többször felmerült, hogy fejlesztéseit a Rebellion vállalat magára, azonban erről sem érkezett hivatalos közlemény. Kár érte. Erről nem bizonyosodhattunk meg teljes mértékben a múltkor prezentált képek alapján, azonban mindennek eljön a maga ideje. Újabb Star Wars: Battlefront 3 részletek kerültek nyilvánosságra, ezúttal egy videó formájában, melynek forrását a Kotaku hírszerzői egy novemberi Free Radical gyűléshez kapcsolják, legalábbis ezt az információt kapták. A felvételeken a játék alfaverziója látható, gyatra minősége ellenére mindent elárul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)