Hirdetés

Star Wars Battlefront - ilyen lehet az új offline játékmód

|

A DICE megígérte, hogy további, egyedül vagy kooperatívan is játszható játékmódokkal bővíti a Star Wars Battlefront kínálatát. Hamarosan jöhet az Instant Action.

Hirdetés

Engem még mindig be tud húzni a Star Wars Battlefront, a gyönyörű területekkel, a stabil teljesítménnyel és az animációk miatt simán azt a filmszerű élményt kapom, amit a DICE ígért.

Más dolog a tartalom kérdése. Azért látszik az igyekvés, néha jön egy-egy ingyenes pálya vagy fegyver a DLC-kkel együtt, de a helyzet sokkal jobb nem lesz azoknak, akik nem akarják kifizetni a nem kimondottan olcsó Season Passt. A lehetőségeiből viszont a fejlesztőcsapat kihozza a maximumot, és hamarosan jön az egyedül vagy kooperatívan játszható Instant Action, melyben a jelenlegi jelek szerint két multis mód variációját játszhatjuk egyedül vagy egy barátunkkal. A fájlok piszkálgatásával egy uninspired zebra nevű játékos talált rá ezekre.

Elindítani ugyan nem sikerült (vagy legalábbis azt videóra már nem vette), de láthatjuk, hogy az ismert multis pályákon harcolhatunk Walker Assault vagy Fighter Squadron összecsapásokban. Alighanem az ellenfeleket és a többi csapattagot a gép irányítja majd, botokkal szállhatunk szembe. Nem egy kampány mód, de ez is valami.

Új skinek és két új fegyver, a CJ-9 és a Stinger Pistol szintén úton van. A következő nagy DLC, a Death Star csak ősszel jelenik meg, addig még bőven van idő kiadni egy-két ingyenes csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)