Hirdetés

Star Wars Battlefront - egy fontos dolog kimarad a PC-s verzióból

|

A Star Wars Battlefront már a pár napos béta után is sokak szívét elrabolta, most azonban kiderült, a PC-s játékosoknak az alapjátékon kívül külső szoftverekre is szükségük lesz a teljes többjátékos élményért.

Hirdetés

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy nem lesz beépített chat a Star Wars Battlefront PC-s kiadásában. Ha pajtásaitokkal az emote-oknál mélyebb kommunikációra vágytok, akkor azt saját magatoknak kell megoldanotok.

Egy Twitteren érkezett kérdésre adott válaszból derült ki, hogy a Star Wars Battlefront PC-s változatában nem lesz semmiféle chat lehetőség, így írogatni és ordibálni sem tudunk majd. Mindehhez egy külső programot kell telepítenünk és csak azon keresztül mehet a csevegés.

Az okokról nem tudni semmit, de valószínűleg annyi állhat a dolog mögött, hogy a kiadónak nagyon határozott elképzelései vannak arról, hogyan is kezelje a jövőben a játékot, és a Star Wars új, Disney-korszakában első megjelenő játéknál egyszerűen nem akarnak belenyúlni a beépített chat ingoványába. Röviden tehát nem akarják moderálni és figyelni a játékon belüli kommunikációt, és nem akarnak arra vadászni, mikor vázolják fel egymásnak a játékosok, hogy mit tettek egymás édesanyjával.

Twitteren már volt aki jelezte, hogy emiatt fogja lemondani az előrendelését. Titeket mennyire zavar a dolog? Meg fogjátok oldani így is a csevegést vagy így már nem is olyan érdekes az új Star Wars kaland?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)