Hirdetés

Star Wars Battlefront - bemutatkozik Leia, Han Solo és Palpatine

|

A DICE hivatalosan is bemutatta a Star Wars Battlefront eddig le nem leplezett három hősét, így mindent megtudtunk Leiáról, Han Solóról és Palpatine-ról.

Hirdetés

Türelmetlen játékosok már a béta alatt feltúrták a Star Wars Battlefront fájljait, és kiderítették, kik azok a hősök Luke, Vader és Boba Fett mellett, akikről a DICE korábban még nem beszélt.

Ma délután megtörtént a hivatalos bejelentés, a fejlesztők megerősítették, hogy Leia, Han Solo és Palpatine, azaz Darth Sidious is irányítható karakterként szerepel a játékban, és megosztottak néhány részletet velük kapcsolatban. Organa kisasszony nem visel fénykardot, nem tud bánni az Erővel, sőt, alapvetően támogató karakternek szánják. Trooper Bane képességével egy lövésből leterítheti a rohamosztagosokat, és ideiglenesen megbéníthatja a gonoszokat. Enhanced Squad Shield képessége ugyanúgy működik, mint a hagyományos Squad Shield, csak sokkal hatékonyabb: néhány Erőhöz kapcsolódó képességnek ellenáll, és a Trooper Bane-t használva Leia ki tud lőni rajta. Harmadik képessége a Supply Drop, mellyel különböző power upokat tud lehívni. Egyébként aki mellé spawnol, alderaani őrként játszhat.

Han Solo szintén nem használ kardot, ellenben ikonikus pisztolyával elég komolyan harcol. A készítők szerint ő a legkönnyebben használható hős. Három képessége közül az első, a Rapid Fire pár másodpercig él, és aktiválása után olyan gyorsan tudunk tüzelni, amilyen gyorsan a gombot nyomkodjuk, és a túlmelegedéstől sem kell félni. A második a Lucky Shot, ami egyrészt képes áttörni Vader védelmét, másrészt járművek ellen hatékony. A harmadik a Shoulder Charge, ennek aktiválásakor Han halált megvető bátorsággal előre szalad.

Végül ott van az uralkodó, Palpatine. Neki egyáltalán nincs fegyvere, de hiába tűnik egy gyenge vénembernek, számolni kell vele. Elsődleges támadása természetesen az, hogy villámot szór a kezéből, amivel több lázadót is tud egyszerre sebezni, Chain Lightning képességével pedig egyszerre több irányba küldi az elektromosságot. A Force Dash aktiválásával elkezd villámgyorsan (értitek) az előre kijelölt irányba rohanni, amivel meglepetést okozhat ellenfeleinek. Végül pedig Imperial Resources képességével power upokat adhat társainak. 

Hogy hangzik? Melyikőjükkel szeretnétek játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)