Hirdetés

Star Wars Battlefront - még Finn is a kampány mellett kardoskodik

|

A Star Wars: Az ébredő Erő sztárja is megpróbálja meggyőzni az EA-t, hogy márpedig szükség van a sztori módra.

Hirdetés

Sok rajongó szomorúan vette tudomásul, hogy a Star Wars Battlefrontban kizárólag többjátékos pályák lesznek, kampányra pedig egyáltalán nem is számíthatunk. A legtöbben azóta már letettek róla, hogy valaha is bekerül a játékba egy ilyen feature, de vannak, akik a mai napig kiállnak a véleményük mellett.

Ide tartozik a Star Wars VII sztárja, a Finnt játszó John Boyega is, aki a jelek szerint nemcsak a mozivásznon szeret rohamosztagosokra lövöldözni. A színész Twitteren kérdezett rá az EA-nél, hogy akkor mi a helyzet a sztori móddal, mert hát úgy mégiscsak élvezetesebb elsajátítani az irányítás alapjait. Hát, így is fogalmazhatunk.

Boyega küldöt még pár üzenetet csak úgy bele az éterbe, nem sokkal később azonban az EA reagált is a kérdéseire. Most úgy áll a dolog, hogy a színész meg is látogatja a kiadót, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy csak egy kávéra ugrik-e be, vagy komolyabb következményei is lesznek a látogatásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)