Star Wars Battlefront - nerfelik a hősöket, a hajóikat és a legerősebb fegyvert is

|

Bár a Star Wars Battlefront már több mint egy hónapja megjelent, a DICE csak most eszközölt több olyan egyensúlyi változtatást, amit már jó ideje követeltek a játékosok.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Az EA és a DICE megint felpörgette az eseményeket a Star Wars Battlefront körül, a DLC-kben érkező tartalmak mellett pedig azt is elárulták, milyen a balansszal kapcsolatos változások jönnek ugyanebben a frissítésben. Több fontos nerfre is sort kerítenek végre a fejlesztők.

Az egyértelműen a játék legerősebb fegyverének tartott DL-44 esetében például a tüzelési gyorsaságot csökkentették 250-ről 180-ra és a patch élesedése után könnyebben túl is melegszik a fegyver. A szintén nagyon erős star card, a homing shot is komoly gyengítésen esett át: 0,4 máspoderc helyett 1,5 másodperc, míg befoghatjuk a célpontunkat, ahogy a célzás hatósugara is csökkent tíz méterrel, ráadásul maga a lövedék is lassabb lesz. A nerf lesújtott a Star Wars Battlefront hőseire és járműveire is: Boba Fett esetében a rakéták többé nem követnek célpontokat és a másik két fegyverének is csökkentették mind a sebzését, mind a hatótávját, ahogy ugyanez a sors vár Han Solo pisztolyára is.

Nem úszták meg a gyengítést a hősök hajói sem, így jelentősen (30 százalékkal) csökken a Millennium Falcon és a Slave-I maximális életereje, hogy ne nyomhassunk le velük egy egész meccset akár másokkal ütközve is. A DICE szeretné kicsit terelgetni a játékosokat a játékmódok között is, így a Star Wars Battlefront team deathmatch módjának számító Blast végén kapott XP-bónuszt megfelezték, a Hero Huntért járó pontokat pedig ezerről 1750-re emelték.

Mit gondoltok, jót tesznek majd ezek a változtatások?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!