Hirdetés

Star Wars: Battlefront Online - Ha igaz lett volna...

|

Nem a Battlefront III az egyetlen olyan Star Wars cím, amit lelőttek a bemutatkozása előtt: egy ideig úgy tűnt, hogy a Battlefront Online is labdába rúghat.

Hirdetés

Egy vérbeli játékos szíve mindig nagyot dobban, ha olyan elkaszált projektről olvas, ami akár jól is elsülhetett volna és kedves lett volna a szívének. A most kiszivárgott koncepcióképek olyannyira hangulatosak, hogy kedvünk lenne a LucasArts székháza előtt felszólalni a Star Wars: Battlefront Online elkészítéséért.

Mivel a szóban forgó, törölt produktum nem más, mint a kezdetben nagy potenciált rejtő, majd a süllyesztőben eltűnő Star Wars: Battlefront Online. A Siliconera pletykái alapján a Resident Evil: Operation Raccoon City fejlesztője, a Slant Six Games még 2010-ben dolgozott a korábban megnevezett Star Wars alapanyagon, és a LucasArts kötelékében azt szerették volna, ha belátható időn belül kikerül a matéria PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.

Az idilli képet egyenesen a kiadó, a LucasArts rombolta le, akik törölték a terméket, mielőtt azt bejelentették volna, ám a Siliconera állítólag tudott szerezni pár olyan irdatlanul hangulatos koncepciós rajzot, ami alapján a Slant Six szerette volna kivitelezni a Star Wars: Battlefont Online-t. A játék valószínűleg soha nem fog elkészülni, így nézzétek át velem együtt a mellékelt fotókat és sóhajtozzatok nagyokat. Mást úgysem tehetünk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)