Hirdetés

Star Wars Battlefront - játék közben láthatjuk az Outer Rim DLC-t (videó)

|

Az új hősök mellett a Star Wars Battlefront új fegyverei és helyszínei is bemutatkoznak az Outer Rim trailerében, ami végre játékmenetet mutat a DLC-ből.

Hirdetés

A Battle of Jakku óta nem érkeztek még jelentős újdonságok a Star Wars Battlefronthoz, de az Outer Rim DLC ezen hamarosan változtat majd. A csomagról már megtudhattunk pár infót, de játékmenetet egészen eddig nem láthattunk az új tartalmakról.

Az EA és a DICE viszont végre kiadtak egy gameplay trailert az Outer Rimről, amiben nem csak az új helyszínek közül láthatunk néhányat, hanem egy rövid pillantást vethetünk az Extraction játékmódra is. Ennél sokkal hosszabban láthatjuk, hogyan is viselkedik majd játék közben a Star Wars Battlefront két új hős karaktere, Greedo (akinek természetesen össze kellett futnia Han Solóval) és Nien Nunb, ahogy láthatjuk azt is, hogyan működnek az új fegyverek.

Ti előveszitek megint a Battlefrontot, ha megjelenik a DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)