Hirdetés

Star Wars Battlefront - a Dice már dolgozik az új bugok kijavításán

|

Van néhány technikai probléma a Star Wars Battlefront első fizetős DLC-jével, de a Dice már dolgozik az ügyön.

Hirdetés

Hosszú várakozás után a napokban megjelent a Star Wars Battlefront első fizetős DLC-je, az Outer Rim. Sajnos nem volt zökkenőmentes a megjelenés, ugyanis sok játékos tapasztalt zavaró bugokat a csomaggal kapcsolatban, viszont a Dice már elkezdett foglalkozni a problémákkal.

Egy gyors foltozásnak köszönhetően már nem érik el a játékosok azonnal a 60-as szintet a kör elején, azonban nem ez az egyetlen baj. A játék közösségi menedzsere közzétett egy listát arról, hogy milyen hibákat jelentettek be eddig a játékosok, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden bugot sikerült már megtalálni, szóval ha valamibe beleütköztök, érdemes jelenteni. 

Csak néhány példa, hogy milyen hibák várnak még javításra:
- a meccsek végén nem látszik, hogy mennyi kreditet adott a játék
- lefagynak a Hutt Contract kihívások
- ha meg is sikerül csinálni egy Hutt Contractot, az új fegyverek nem lesznek elérhetőek
- a Deluxe Edition tartalmakhoz nem lehet hozzáférni.

A csapat természetesen folyamatosan dolgozik a javításokon, viszont azt egyelőre nem tudni, hogy mikor várhatjuk a következő frissítést. Ti találkoztatok hasonló bugokkal az új DLC óta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)