Hirdetés

Star Wars Battlefront - ők lesznek az új hősök?

|

A rajongók alaposan megnézték az Outer Rim DLC első képét, és két ismerős alakot láttak rajta. Őket kapjuk hamarosan a Star Wars Battlefronthoz?

Hirdetés

Mint azt már mindenki álmából felkeltve is tudja, a Star Wars Battlefront letölthető csomagjai új pályákkal, fegyverekkel, és hősökkel bővítik a játékot. Az Outer Rimben négy pálya lesz, és várhatóan két hős, akiknek kilétét még nem jelentették be.

Nemrég viszont kaptunk egy képet, a DLC első artworkjét, amin Jabba palotájánál zajlik a harc. Ha kinagyítjuk és megnézzük a közepét, láthatunk két figurát, akik nem csak azzal tűnnek ki a többiek közül, hogy nem emberek, hanem öltözékükkel is. Az egyik egy sullustan, a másik pedig egy rodian, és ugyan mindkét faj egy-egy képviselőjeként játszhatunk már most is, elképzelhető, hogy a képen nem csak átlagos közkatonák szerepelnek, hanem a Han Solo áldozatává vált Greedo (aki a filmben egész véletlenül pont egy narancssárga mellényben volt), illetve a lázadókat segítő Nien Nunb. Nézzétek csak:

Az Outer Rim két pályáját jelentették eddig be: az egyik Jabba palotája, a másik pedig egy sullusti gyár. Ez is megerősítheti az elméletet, hiszen Greedo Jabbának dolgozott, míg Nien Nunb sullustanként a Sullust bolygóról származott. Greedo valószínűleg Solóhoz hasonló képességeket kap majd, Nunb pedig várhatóan inkább támogató karakter lesz, akárcsak Leia.

Ti örülnétek annak, ha valóban ők csatlakoznának a játékhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)