Hirdetés

Star Wars Battlefront - ezt a reklámot neked is látnod kell!

|

A Sony mindig is remek reklámokkal nyűgözte le a közönséget, és nincs ez másként a Star Wars Battlefront esetében sem.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a Star Wars rajongók szíve hevesebben ver majd az év utolsó hónapjaiban, hiszen nemcsak a Star Wars Battlefront jelenik meg, hanem mozikba kerül a Star Wars VII is. 

Míg a filmből már csak egyetlen trailert kapunk majd, a Star Wars Battlefronthoz valószínűleg legalább egy tucat különböző videós előzetes érkezik, de ha mind legalább olyan lesz, mint amit a Sony összehozott, akkor nem lesz okunk panaszkodni.

Érdemes többször is megnézni a videót, hogy minden részlete átjöjjön, én például csak harmadikra vettem észre az AT-AT-nek beöltöztetett kutyát, amit lássuk be, nagy hiba lett volna kihagyni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)