Hirdetés

Star Wars Battlefront - ingyenesen jön az új offline mód

|

A DICE hivatalosan is bejelentette a Skirmish módot, ami ugyan nem egy egyjátékos kampány, de gyakorolni azért jó lesz vele.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy egy felhasználó a fájlok között turkálva rátalált a Star Wars Battlefront korábban beígért, új offline módjára. A fejlesztőcsapat eddig várt a leleplezéssel, és hivatalosan is bejelentette a július 20-án megjelenő, ingyenes Skirmish részleteit.

Ebben két lehetőségünk van: a Walker Assault vagy a Fighter Squadron módot játszhatjuk botok ellen, egyedül vagy egy barátunkkal kooperatívan, konzolokon osztott képernyővel is. Az előbbiben a lázadók feladata jelzőberendezéseket aktiválni, hogy az Y-szárnyúak be tudják mérni és meg tudják bombázni a lépegetőket, deaktiválva ezzel pajzsukat és végső soron megfektetve őket, a birodalmiaké pedig ennek megakadályozása; az utóbbi szimpla légi harc X-szárnyúakkal, A-szárnyúakkal, és TIE vadászgépekkel. Az ellenfelek természetesen botok. Bármilyen helyszínre elmehetünk. 

Emellett nyáron további ingyenes Hutt Contractok várhatók, és a Bespin DLC-t is ki lehet majd próbálni bárkinek. A Death Star DLC szeptemberben jön, erről holnapután tudunk meg újabb részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)