Hirdetés

Star Wars: Battlefront - konzolon is 60 fps a cél, egyedül is játszhatunk

|

A Star Wars: Battlefront hétvégi bemutató óta folyamatosan érkeznek az új információk a játékról.

Hirdetés

Ahogy megérkezett az első adag információ és az első trailer a Star Wars: Battlefrontról, elkezdett teljes sebességgel robogni a hype-vonat. Nem is jogtalanul, ugyanis minden jel arra utal, hogy a DICE kitesz magáért. Természetesen a rajongóknak rengeteg kérdésük volt, amikre válaszoltak is a fejlesztők.

Sajnos nem minden hír volt pozitív, két olyan feature is lesz, amit csak korlátozottan használhatunk majd. Az egyikük az osztott képernyős mód lesz, ami nem csupán PC-n nem lesz opció, hanem konzolokon is csak a Missions névre keresztelt kooperatív módban használhatjuk majd. Csak itt lesznek a mesterséges intelligencia által irányított rohamosztagosok és lázadók is, itt viszont attól függetlenül, hogy a neten, vagy offline játszunk.

Sokakat érdekelt az is, hogyan fut majd a játék konzolokon, Niklas Fegraeus igyekezett megnyugtatni mindenkit, ugyanis a 60 fps-t célozzák meg, bár ez még egyáltalán nem végleges információ, és nem is ígéret, inkább célkitűzés. Végül Fegraeus kitért arra is, hogy mindenféleképpen több pálya lesz, mint amennyit most ismerünk, és bolygónként is kettőnél több helyszínen harcolhatunk majd.

Ti mit vártok leginkább a Battlefronttal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)