Hirdetés

Star Wars Battlefront - újabb 10 perc gameplay szivárgott ki

|

Folytatódik a Star Wars Battlefront őrület, ezúttal a zárt alfából rögzített valaki néhány percet, hogy megossza azt a rajongókkal.

Hirdetés

November 17-én érkezik a Star Wars Battlefront, és eddig szinte mindenki el van ájulva attól, amit látott a DICE készülő játékából. Szerencsére nem kell még két hónapot várnunk, hogy mi is kipróbálhassuk a dolgot, hiszen októberben egy bétát is tartanak a fejlesztők.

Persze voltak olyan szerencsés rajongók, akik már a zárt alfában is kipróbálhatták a játékot. Ilyen az alábbi videó készítője, Jake McNeill is, aki nem volt rest felvenni egy meccset, újabb oldalát ismerhessük meg a játéknak. A teljes egészépen TPS nézetből rögzített anyag a Hoth bolygón játszódó Walker Assault Mode-ot mutatja be, amellyel már találkozhattunk néhány trailerben.

Nagy meglepetések azért nincsenek, ez továbbra is egy lövöldözős játék Star Wars körítéssel, megcsavarva pár speciális képességgel és egy jet packkel. A videó készítője elég jól bánik a fegyverekkel, valószínűleg belerakott már pár ezer órá lövöldözős játékokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)