Hirdetés

Star Wars: Battlefront II - A klónok háborúját idéző játékmód érkezik

|

Anyahajókat kell majd hatástalanítanunk az új frissítés után.

Hirdetés

A klónok háborúja-érát felelevenítő tartalmi frissítéssel dobja fel hamarosan a játékot az EA.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront II nagy utat járt meg a visszhangos megjelenése óta, az Electronic Arts pedig továbbra is szeretné kiköszörülni a csorbát. A következő ingyenes frissítésnek egy új játékmód, a The Capital Supremacy lesz a fénypontja, ahol a klasszikus Battlefront játékokat idéző, több fronton zajló küzdelemben vehetnek részt a játékosok, mialatt A klónok háborúja időszakát és hangulatát élhetjük át.

Az új játékmód egy teljes menete két fázisban fog lezajlani: egy földközeli összecsapás és egy inváziós szegmens alkotja majd a csatát. A csapatoknak eleinte különböző pontok elfoglalásával érhetnek el pontokat, majd amikor elérik a célul kitűzött értéket, elindul a második fázis, ahol az ellenálló csapat anyahajóját kell belülről megsemmisíteni. Ha ezt az éppen védekező csapatnak sikerül megállítania, akkor a küzdelem ismét a terepen folytatódik.

A The Capital Supremacy frissítés továbbá egy új pályával is bővíti a játékot, méghozzá stílszerűen a Geonosis egy új területén csaphatnak majd össze a csapatok. A március 26-án érkező csomag ezek mellett két új reinforcement unitot, nevezetesen egy ARC Troopert és egy szeparatista droidot is hozzáad a játszható felhozatalhoz. 

Ti várjátok az új játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)