Hirdetés

Star Wars: Clone Wars Adventures bejelentés

|

Új mmo-t jelentett be a Sony Online Entertainment!

Hirdetés

A Sony Online Entertainment bejelentette a Star Wars: Clone Wars Adventures-t, amely egy Free Realms motorjára épülő ingyenes mmo lesz.

Ősszel érkezik a játék, amely a Cartoon Network Star Wars: The Clone Wars animációs sorozatán alapul, s mint "nagy elődje" ez is "izgalmas minijátékokat, dinamikus aktivitásokat, életszerű szociális eseményeket" tartalmaz majd beállítási és testreszabhatósági opciók ezreivel

Ez voltaképpen egy Star Wars köntösbe bújtatott Free Realms lesz olyan játékokkal, mint droid tower defense, droid programozási logikai játékok, speeder bike verseny, kártyacsaták (lesz gyüjtögethetős kártyajáték is benne, mint a Free Realmsben) s persze még sok-sok minden más is egy messzi-messzi galaxisban...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)