Hirdetés

Star Wars: Clone Wars Sneak Peek

|

George Lucas az idei nyár közepén újra visszatér klónjaival, hogy a Birodalomban rendet teremtsen. Vajon sikerül-e neki?

Hirdetés

A 2005-ben lezáródó Star Wars-saga óta három teljes esztendő telt el és George Lucas hű maradt korábbi kijelentéséhez, miszerint több élőszereplős egész estés mozit már nem készít a történetből. Persze tudta Ő nagyon jól, hogy ha színészekkel nemis, de a digitális technikának hála, biztosan visszatér még.


A Star Wars: Clone Wars a második és a harmadik epizód közötti cselekményeket meséli el. A közel 100 perces animációs filmben a jó öreg karaktereken kívül felbukkan egy eddig ismeretlen személy is. Anakin ifjú padawanja, Ahsoka is besegít a jedik oldalán az intergalaktikus háborúban. Bemutató augusztus 15-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)