Hirdetés

Star Wars - törölték az EA Vancouver nyílt világú játékát?

|

Az egykor a Visceral által elkezdett, majd a kanadai csapat által folytatott projekt állítólag nincs többé.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Visceral egy nagyon ígéretes Star Wars játékon dolgozott, viszont 2017-ben az EA bezárta a stúdiót, törölte a projektet, és amit meghagyott belőle, azt egy új, kicsit eltérő játéknál tervezte felhasználni.

Hirdetés

Kotakunak több, a projekthez közeli forrás is megerősítette, hogy az EA most az egészet leállította. Ennek oka, hogy a kiadó valami olyat akart, ami hamarabb, már 2020 végére elkészülhet, és az Orca kódnéven emlegetett játék mérete és összetettsége miatt ez biztosan nem jött volna össze. A fejlesztés még nagyon az elején járt, de azt már lefektették, hogy a játékosok egy fejvadász vagy csirkefogó szerepében járhatták volna be a galaxis több bolygóját. Az EA Vancouver így most egy teljesen új Star Wars játékon fog dolgozni. 

Közben a Respawn továbbra is készíti a 2019 novemberében megjelenő Star Wars Jedi: Fallen Ordert, amit már valószínűleg nem fog elkaszálni.

Címkék: #star wars
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)