Hirdetés

Star Wars IX - a kiterjesztett univerzum egyik fontos szereplője is feltűnik?

|

A készítők új színésznőt keresnek a kilencedik epizódhoz, és egy elég fontos részletet is megtudtunk a szerepről.

Hirdetés

A Star Wars kiterjesztett univerzuma rengeteg érdekes történetet és karaktert tartalmazott, ám a Disney döntése alapján ezek a sztorik már nem képezik a kánon részét. Most viszont úgy tűnik, hogy a vállalat mégis átvesz egy elég fontos szereplőt.

Hirdetés

A That Hashtag Show számolt be arról, hogy a stúdió a Star Wars IX-hez keres egy színésznőt, akinek a jelek szerint elég érdekes szerepe lehet. Az információk szerint ugyanis egy 40-50 év közötti hölgy lehet az ideális jelölt, a főbb szerepet játszó karakter pedig jelenleg a Mara nevet viseli. Erre az apró részletre elég sok rajongó felkapta a fejét, ugyanis a kibővített univerzumban Mara Jade-nek hívták Luke Skywalker feleségét.

Ezek alapján könnyen előfordulhat, hogy a Disney felhasznál majd egy karaktert a kiterjesztett univerzumból, de az is lehetséges, hogy Leia helyett érkezik az új színésznő, ugyanis eredetileg fontos szereplője lett volna a kilencedik résznek a 2016-ban elhunyt Carrie Fisher.

Szerintetek ki lehet ez a rejtélyes Mara?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)