Hirdetés

Star Wars játékon is dolgozik az első három Uncharted rendezője

|

Amy Hennig új stúdiója már korábban megcsípett egy Marvel vonatkozású projektet, e mellé csatlakozik most egy Star Wars témájú alkotás is.

Hirdetés

A David Ellison alapította Skydance Media alig néhány éve, 2019-ben hozta meg azt a döntést, hogy belép a videojátékok piacára, de nem ám a mobilos szegmensben keresve a boldogulást, hanem az AAA kategóriásban, ahol értelemszerűen jóval nagyobb a kockázat. Viszont azáltal, hogy az újonnan létrehozott Skydance New Media élére Amy Henniget, az Uncharted: Drake's Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves és az Uncharted 3: Drake's Deception direktorát (az idősebb gamerek kedvéért említsük meg, hogy kulcsszerepet játszott a Legacy of Kain sorozat sikerében is) nevezték ki, olyan partnerek figyelmét keltették fel, mint a Marvel.

Tavaly októberben derült ki, hogy a stúdió együttműködik a Disney égisze alá tartozó csoporttal egy sztorivezérelt, AAA kategóriás akció-kalandjáték fejlesztésén, ami már önmagában komoly fegyvertény, de ezt most sikerült egy másik, hasonló kaliberű projekttel megfejelni.

Hirdetés

A mai napon a Skydance New Media bejelentette, hogy összeáll a Lucasfilm Gamesszel egy új Star Wars játék kedvéért. A szóban forgó alkotást úgy jellemezték, mint egy filmszerű akció-kalandot, amely új és eredeti történettel büszkélkedhet, azaz akárcsak a korábban nyélbe ütött marveles koprodukcióval, ezzel is az egyjátékos élményekre vágyó vásárlók pénztárcáját veszik célba.

"Ahogy már többször is mondtam, az, hogy 1977-ben láthattam a Star Warst, teljesen újrahuzalozta a 12 éves agyamat, meghatározta kreatív életemet és megváltoztathatatlanul kijelölte számomra a jövőbe vezető utat. Felemelő érzés ismét együtt dolgozni a Lucasfilm Gamesszel, hogy interaktív történeteket meséljünk el ebben a galaxisban, amit annyira szeretek."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hennig nem véletlenül fogalmazott úgy, hogy ismét együtt dolgoznak, mert mint az köztudott, mielőtt a Skydance-hez került volna, az EA megbízásából felügyelte egy Star War játék, a Project Ragtag fejlesztését. A kiadó azonban lapátra tette a fejlesztőket, lényegében felszámolta a Visceral Games csapatát. Azóta viszont lezajlott egy komoly fordulat az Electronic Arts háza táján, minek eredményeként olyan alkotások születtek a témában, mint a Star Wars: Squadrons és a Star Wars Jedi: Fallen Order, és most is készül három. De a Ubisoft open world játékáról, a Star Wars: Knight of the Old Republic remake-jéről és a Quantic Dream-féle Star Wars: Eclipse-ről sem szabad megfeledkeznünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)