Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order, Shadowrun Trilogy és Detroit: Become Human - ezzel játszunk a hétvégén

|

Fénykardot ragadunk, árnyvadásznak állunk és beleütjük az orrunkat az emberek és az androidok konfliktusába.

Hirdetés

Jóllehet, pillanatnyilag nem dúskálunk friss megjelenésekben, ez most sem akadályoz meg bennünket abban, hogy értelmes (vagy annak gondolt), de legalábbis pihentető módon töltsük el szabadidőnket. És mint azt többünk példája is mutatja, a játék remek családi program lehet, sőt még arra is alkalmas, hogy összetartó társasággá kovácsoljon ismeretleneket.

HP - Visszahozta a kamaszkorom a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, elvesztem Zúzó seregének aprításában, ennél komolyabbat nem nagyon tervezek a hétvégén, pedig a The Quarry nagyon várja, hogy végigvigyük az éjszakát.

mazur - Az egyik gyerek hirtelen felindulásból elővette a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, a többiek pedig (én magam is) szépen lassan odaszállingóztunk köré - aztán ott is ragadtunk. Már szinte el is felejtettem, hogy milyen nagyszerű játék, ráadásul még nézni is majdnem annyira klassz, mint játszani vele. (Majdnem.)

Paca - A barátnőm végre letudta a vizsgáit, úgyhogy együtt is tudunk játszani - már amennyire együtt játszásnak számít az, hogy én irányítom a Detroit: Become Humant, ő pedig figyeli a történetet és segít döntéseket hozni. Akárhogy is, nagyon élvezzük, ennek fogunk a végére érni, aztán megünnepeljük a születésnapját is, csak úgy mellékesen.

Hirdetés

Kaci - Sikerült egy kifejezetten összetartó guildet találnom a Shadowlands indulásakor, akikkel tavaly már tartottunk is egy IRL találkozót. A hétvégén ennek az ismétlése zajlik, ami miatt mindenki nagyon izgatott. Egyesek azért, mert újra találkozhatnak azokkal, akiknek minden héten csak a hangját hallják, mások azért, mert a legutóbbi találkozóból nem sok mindenre emlékeznek. Akárhogy is, a hétvégén inkább csak beszélgetni fogunk a videojátékokról.

Zs - Az Obi-Wan sorozat miatt most ismét magas fokú Star Wars-lázban égek, ami nálam egyébként kb. kétévente szokott kiújulni. Az első napokban a még mindig csodás 2005-ös Star Wars: Battlefront II-vel vezettem le az Erő túlcsordulásából adódó belső feszültséget, aztán egy leárazás keretében behúztam a Jedi: Fallen Ordert, most pedig verem a fejem a falba, hogy miért halogattam eddig ezt a remek játékot.

Szada - Bár a hétvégén elsősorban az offline kikapcsolódásra fókuszálok, ha lesz pár szabad órám, akkor ránézek a Game Pass újdonságaira: nagyon vonz a Shadowrun Trilogy, amit már régóta szeretnék pótolni és a FIFA 22 menedzsermódját is tervezem kipróbálni, hogy megtapasztaljam, mi változott a FIFA 21-hez képest. Valószínűleg ezek közül választok. 

Hunter - Felváltva pörgetem a Fall Guys köröket és a Fortnite meccseket, miközben frissítgetem a WoWHeadet, hogy hátha kapok én is majd Wrath of the Lich King béta hozzáférést. A hétvégi célom nagyrészt az lesz egyébként, hogy a digitális izgalmakat analógra váltsam, és a kölökmacska-szintű koncentrációkészségemet a Tűz és vér oldalai felé tereljem. Már most tudom, hogy a harc esélytelen, de én hiszek a küzdelem nemes eszményében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

MattMadzz - Elképesztően beszippantott a Disney+, ami nem is meglepő, hiszen megfogadtam, hogy amíg totál hivatalosan nem lehet megnézni a Marvel műsorokat itthon, addig kimaradok belőlük. Most szépen mindent sorrendben pótlok, közben pedig pörög a Fall Guys és az F1 2021, ezerrel gyakorlok az F1 22 megjelenéséig.

Kivi - Fordul a Forza Horizon 5 szezonja, és pont amikor örültem, hogy végre megszereztem a játékban az összes elérhető autót, kiderült, hogy mégsem teljes a lista. Várom már, hogy pörgethessem a Hot Wheels DLC-t, addig pedig csak halmozom a gyűjthető accolade pontokat és persze a krediteket is.

Chava - Haszontalan szuperképességeim egyike, hogy a legnagyobb kánikulában is képes vagyok megfázni, rendesen ágynak is döntött valami nyavalya. Játékhoz most se erőm, se kedvem, ezért rárepülök a Disney+-ra, és megnézem, mit tartogat nekem a filmklasszikusok terén. Azt hiszem, itt az ideje újranéznem pár gyerekkori kedvencet (A szórakozott professzor, Feketeszakáll szelleme, Nemo kapitány), aztán ha már jobban érzem magam, vetek egy pillantást a Shadowrun Trilogy-ra is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)