Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - vadonatúj trailert láthatunk a héten

|

Már csak egy kicsit kell várni, hogy ismét szemügyre vehessük a Titanfall alkotóinak Star Wars-játékát.

Hirdetés

Nyáron elég sok információ kiderült a Star Wars Jedi: Fallen Orderről, viszont annak ellenére, hogy egyre közeledik a megjelenés, mostanában picit lecsendesedtek a dolgok a játék körül. Viszont ez nemsokára megváltozik, és még a héten kapunk némi újdonságot.

Hirdetés

Szeptember 26-án, vagyis most csütörtökön kerül megrendezésre a Triple Force Friday Global Reveal nevű élő közvetítés, amelyen egyebek mellett a Star Wars Jedi: Fallen Order is tiszteletét fogja tenni. A fejlesztők a Twitteren jelentették be, hogy a főhőst, azaz Cal Kestist alakító Cameron Monaghan vadonatúj, a játékhoz kapcsolódó produktumokat fog leleplezni, illetve megnézhetünk egy vadonatúj trailert is. Ez utóbbi picit izgalmasabban hangzik, ugyanis utoljára néhány hónapja kukkanthattunk bele a Respawn kalandjába, úgyhogy kíváncsian várjuk, ezúttal mit mutatnak meg nekünk a srácok.

A livestream magyar idő szerint este 8 órakor veszi kezdetét, és a YouTube-on, a Twitchen, valamint a Mixeren tudjátok majd figyelemmel követni. Egyébként még egy hivatalos kedvcsináló is készült hozzá. Íme:

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)