Hirdetés

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast - mától már két modern konzolon is játszhatjuk

|

A klasszikus kaland végre a Sony jelenlegi generációs gépére, valamint a Nintendo hibrid masinájára is elérhetővé vált.

Hirdetés

A játékosoknak és a kritikusoknak is bejött anno az eredetileg 2002-ben megjelent Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast, amiben egy volt Jedit, Kyle Katarnt irányítva keveredhettünk mindenféle galaktikus kalandba. Most pedig két újabb platformot is meghódított a játék.

Hirdetés

Megérkezett a Jedi Outcast PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re, így mostantól nem feltétlenül kell PC vagy egy régebbi konzol a nosztalgiázáshoz. Sőt, az Aspyr Media gondozásában készült portnak hála a játékosok egy új generációja is megismerheti, hogy milyen érzés volt fénykardot forgatni a 2000-es évek elején.

Egyébként a tervek szerint jövőre a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is megjelenik a két konzolra, ami főként a testre szabható főhős, illetve a remek többjátékos mód miatt maradt emlékezetes a rajongók számára.

Ti megveszitek Switchre vagy PS4-re a Jedi Outcastet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)