Hirdetés

A rajongói mod, ami verekedős játékot csinál a Jedi Academyből (videó)

|

Bár a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy önmagában is hihetetlenül jó móka a mai napig, egy modnak hála oldalnézetes verekedős játékká is alakíthatjuk, és Chewbaccát vagy egy rohamosztagost irányítva is kardozhatunk.

Hirdetés

Bár úgy tűnik, egy népszerű franchise esetében érdemes megpróbálkozni egy verekedős játék készítésével, a Star Wars-univerzum esetében erre régóta nem került sor, és az utolsó próbálkozás sem volt éppen sikeres. Ezt a hiányosságot most egy rajongó próbálja megoldani, aki az egyik legnépszerűbb Star Wars-játékból készít egy 2D-s verziót.

Skew modja a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academyre épül, és azt alakítja át egy klasszikus oldalnézetes verekedős játékká, kombókkal, menő 3D-s hátterekkel és a megszokott életcsíkokkal. A Jedi Fighter jelenleg letölthető változata főleg az online vagy helyi multiplayerre van kihegyezve, ugyanis a béta változat egyelőre csak a Jedi Academy beépített mesterséges intelligenciáját használja. Bár a karakterek egymáshoz viszonyított helyzete, a megmaradt életerő, a lehetséges mozdulatok alapján a jelenlegi változat is egész jó döntéseket hoz, a végleges verzióhoz egy olyan MI-t tervez Skew, ami tanulni is tud majd az ellenfelétől.

A Jedi Fightert innen tudjátok letölteni, de a mod mellett nem csak az alapjátékra, hanem az OpenJK-ra is szükségetek lesz.

Mit gondoltok, ma sikeres lehetne egy hivatalos Star Wars verekedős játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)