Hirdetés

Star Wars - új domain neveket regisztrált a Lucasfilm

|

Az immár a Disney tulajdonában levő Lucasfilm új domain neveket vásárolt - hogy ezek mit takarnak, csak találgathatunk.

Hirdetés

A Lucasfilm felvásárlása és a LucasArts bezárása után a rajongók remegve várják, mi is lesz a Star Wars franchise sorsa.

Pár napja az Electronic Arts szerezte meg a videojátékok jogait, és most a Lucasfilm jegyeztetett be néhány új domain nevet. A két esemény között gyanúsan kevés idő telt el, így esélyes, hogy az új címek nagy része játékokat takar.

Star Wars: Rebels, Star Wars: Alliance, Order 67, Wookie Hunters, Gungan Frontier 2-4 (!), Star Wars: Wolfpack, Wolfpack Adventures - egyelőre ezek az új hívószavak. Erősen "játékízű" címeknek tűnnek, de nem zárhatjuk ki sorozatok, filmek, könyvek és képregények lehetőségét sem.

Nem fogunk tehát unatkozni a Disney-uralom idején sem. A Star Wars 1313 sorsáról még mindig nincs semmi megnyugtató hír, de legalább a Star Wars: Episode VII sínen van. Manapság már ez is valami.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)