Hirdetés

Nem Star Wars játék lesz a SOE új MMO-ja

|

Tegnap reggel felcsillant a szemünk, amikor a SOE vezetője, John Smedley elmondta, hogy egy olyan MMO-n dolgoznak, amit a Star Wars Galaxies rajongói szeretni fognak. A Galaxies rajongói, nem a Star Wars rajongói.

Hirdetés

Állítólag ha az interneten nyitott szemmel járnánk, már rég tudnánk, mi a Sony Online Entertainment titkos projektje, ami Smedley szerint kimondottan a pár éve elkaszált Galaxies rajongóinak fog szólni.

Az érdeklődésünket most még jobban felcsigázta, ugyanis twitteren kívánta tisztázni a félreértést. „Csak hogy tiszta legyen, amit az AMAA során mondtam - van egy új játékunk ami szerintem tetszeni fog az SWG veteránoknak. Egyáltalán nem egy Star Wars játékról van szó.”

Annyira nagyon nem vagyunk meglepve, lévén a Disney az Electronic Artsra bízta a Star Wars játékok fejlesztését, így ha készül is egy új Star Wars MMO, azt biztosan valamelyik belsős stúdiótól kapjuk. Talán a BioWare-től. A Disney egyébként decemberben újra levédette a Star Wars Galaxies márkanevet, szemben például a Star Wars 1313-mal.

A SOE új játéka egy teljesen új IP lesz. Kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen MMO-val készül a cég, miután bezárja négy jelenleg még aktív játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)