Hirdetés

Star Wars-nap, fejlettebb hadviselés és botrányok hada - mi történt a héten?

|

Szerettük volna, hogy a négynapos hétvégén azért lazíthassunk egy kicsit, de nyilván jönnie kellett egy Call of Duty bejelentésnek. Lássuk inkább, mi történt a hét további részében.

Hirdetés

Először is boldog anyák napját és boldog Star Wars napot mindenkinek! Mondtuk már, de olyan szép ez a két ünnep, hogy nem szeretnénk, ha bárki is lemaradna róla. Mi is ünnepeltünk, összeszedtük, hogy milyen Star Wars játékokkal játszottunk régen és előtúrtuk a GameStarWars-t, a GSO legnagyobb Easter Eggjét is. Lehetnének a cikkben édesanyás, neadjisten szülős gifek, de azt meghagyjuk az elbulvárosodott magazinoknak, ami száz százalékig nem a GSO, mi inkább a Csillagok Háborúja gifek erejében hiszünk! És a Jedik úgyis jobbak, mint a varázslók.

A hét legnagyobb dobása a Call of Duty: Advanced Warfare bejelentés volt, aminek nem pénteken kellett volna bekövetkeznie, deugye vannak olyan „belsős források”, akik szeretnek „kiszivárogtatni” dolgokat. Az Activision (aki egyébként álltólag összeolvasztotta az Infinity Wardot a Neversofttal, és sajnos az utóbbi logóját már egy játékban sem láthatjuk) vasárnapra tervezte a nagy leleplezést, de a fontosabb információk jóelőre kiszivárogtak, a többit meg összefoglaltuk nektek Call of Duty: Advanced Warfare előzetesünkben. Szerintünk jó lesz, mi örülünk, valahogy így:

Meglepően sok mondanivalónk volt a Mass Effect jövőjét illetően is. A tévhitekkel ellentétben a híreket nem mi találjuk ki, csak hogy tisztázzuk. A Mass Effect 4 már félig kész, de mielőtt megkapnánk lehet, hogy a Mass Effect Trilogy újgenerációs konzolokra is megjelenik. Reméljük, azokba a változatokba már minden DLC-t bepakolnak, úgy lenne az igazi az újrajátszás. Meg magyarul, hála a srácoknak, akik hosszú évek kemény munkája után végeztek a Mass Effect 3 magyarításával. Amúgy is érdemesebb a Dragon Age: Inquisitionnel foglalkozni, hiszen az biztosan idén jön, és már alpha állapotban van. Szerintünk ezzel nem fognak MELLÉLŐNI.

A Wildstar is jó lesz, Mocsy előzetesében pedzegette, hogy akár az év MMO-ja is lehet, hacsak az ingyenessé váló, jóval korábban indult Defiance el nem halássza előle ezt a címet. Van egy olyan sejtésünk, hogy nem fogja már csak azért sem, mert nem idei. Az Xbox Live Goldosok is kapnak két játékot ingyen. Egyébként van még ingyenes játék, a Blizzard bárki számára elérhetővé tette egyik klasszikusát, de mivel nem a Diablo III vagy a WoW új kiegészítője az, nem mindenki volt boldog.

Az idei évben zajlik majd a next-gen autóversenyek nagy csatája, októberben jön a DriveClub, ami szép is lesz, sokat is kínál, és kíváncsian várjuk, hogy mennyire lehet vetélytársa a hereszaggatóan gyönyörű Project Carsnak, ami nem csak PC-n, de PS4-en is lenyűgöző. Kellene már egy új Star Wars Racer is, nem gondoljátok?

Ha Jar Jar bólogat, akkor mindenki bólogat. Ő sok más legendával ellentétben amúgy nem lesz benne a Star Wars VII-ben, úgyhogy a film már közepesről indul. A Tony Hawk Shred Sessionre sajnos nem tudunk ilyen szemmel nézni, épp azért, mert imádtuk a régebbi TH játékokat, sokat kell tudnia azért, hogy szeressük. A Watch Dogst viszont egyre inkább várjuk, újabb részletek derültek ki mind a játékról, mind a Season Pass tartalmáról, és megtudtuk azt is, hogy aki egyeduralkodó akar lenni Chicagóban, annak nem rondíthat bele senki a játékába. Nem lesz olyan, hogy valaki csak úgy bemászik a falon.

Aki a Destinyt is csak PvP-ben játszaná, az nem fog örülni, de azért a játék maga nem lesz rossz, mint azt az új infókból megtudhattuk. FPS téren egy picit jobban felcsigázott minket az új Unreal Tournament közelgő és az Injustice: Gods Among Us folytatásának a héten bekövetkezett bejelentése, de lehet, hogy nem játszunk majd vele, mert drágább is lesz, és a dobozán tiltó felirat szerepel. Ha ez tényleg valósággá válik, majd az asztal alól tüzelünk.

Amerikában egyébként nem csak ez az egy furcsaság történt, egy pedofil például a Minecraftban és a LoL-ban vadászott, megkezdődött az első Kickstarter-per, ami a fogyasztók érdekeit szolgálja, a Zenimax John Carmak ellen indult és megtudtuk, hogy egy USA-ban végzett felmérés szerint milyen az átlagos gamer. Biztos nem olyan kitartó, mint a Cloud 9 játékosa, aki a kórházból is streamel, és biztos nem úgy eszik, mint ebben a videóban. Meg az élete sem laggol. Sőt, nem fegyverrel mos fogat. Egyébként az alábbi gifen a világ legijesztőbb wookie-ja találkozik a két legkevésbé hasznos stormtrooper páncél viselőjével.

Hogy egy kicsit a GameStar tájára is visszatérjünk, elmondtuk nektek, mivel játszottunk régen a hétvégén, hogy mivel jászottunk most hétvégén, és hogy mely Star Wars játékokkal játszottunk a legtöbbet (tudjuk, hogy kétszer szerepel, de olyan jó kis nosztalgiás cikk lett, több kéne belőle, nem?). Livestreameltünk egyet a The Incredible Adventures of Van Helsinggel, elolvashattátok a világ első The Incredible Adventures of Van Helsing II tesztjét, összegyűjtöttük nektek az ehavi konzolos, PC-s és handheld játékmegjelenéseket, beszámoltunk arról, hogy milyen volt a PlayIT, majd videón is megmutattuk, és bejelentettük, hogy a nagyobb jó érdekében késni fog a GameStar 2014/05-ös száma. Higgyétek el, ezzel mindenki jól jár. Jövő héten is itt leszünk, meg azután is, addig is az Erő legyen „Vegyetek Gamestart!”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)