Hirdetés

A Zsivány Egyes is bekerül a Zen Studios flipperjátékába

|

Új asztallal bővül a Star Wars Pinball, a magyar Zen Studios pedig szokás szerint a legújabb Star Wars filmből is egy rendkívül látványos asztalt varázsolt.

Hirdetés

A Zen Studios fáradhatatlanul készíti a különböző ismert mozis és játékos szériák flipperfeldolgozásait, a nemrég kiadott Bethesda Pinball után pedig ismét egyik filmes témájú játékukat bővítették. Így a Star Wars Pinball már a Scarif izgalmait is visszaadja flipperasztal formájában.

A magyar készítők ebbe az egyetlen pályába rengeteg izgalmas dolgot zsúfoltak, ugyanis tízféle különböző játékmódot is találunk rajta, így például azt is játékformába ültették, ahogy a Zsivány Egyes hősei a rohamosztagosok elől bujkálnak, egy lépegető elől menekülnek, vagy egy űrcsatában ritkítják a birodalmi flottát. Sőt, a film egyik főgonosza, Krennic igazgató is szembeszáll velünk, a csata közben pedig több flippergolyót kell az asztalon tartanunk. A Star Wars Pinball Zsivány Egyes asztala konzolokra és PC-re január 31-én érkezik meg, iOS-re és Androidra pedig február 2-án tölthetjük le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)