Hirdetés

Star Wars: The Complete Saga - A legteljesebb gyűjtemény Blu-ray-en

|

A Lucasfilm az eredeti és az új trilógiát két napra való extrával fejelte meg, amit rövidesen otthonunkban is élvezhetünk.

Hirdetés

A Star Wars (vagy Csillagok háborúja, ha így jobban tetszik) mára kultúránk részévé vált. Például minden valószínűség szerint nem létezik olyan rezesbanda a földkerekségen, amelyik ne vette volna fel repertoárjába John Williams Imperial March című remekművét.



Az 1977 és 1983 között bemutatott első trilógián - ami többek között Harrison Ford karrierjét is beindította - generációk nőttek fel. A történet előzményeit pedig Lucas egy újabb trilógiával mesélte el 1999 és 2005 között. A fénykardpárbajok, az egymást kergető X-Wingek és Tie-Fightterek, az állandóan lerobbanó Millenium Falcon, a Hoth bolygó hómezején lépegető AT-AT-k olyan emlékezetes pillanatokkal gazdagítottak bennünket, amelyeket érdemes újra és újra felidézni.
Ideális erre a Star Wars: The Complete Saga címmel Blu-ray-en szeptember 16-án megjelenő eddigi legteljesebb összeállítás, ami a hat, magyar szinkronnal ellátott film mellett több mint 40 órányi extrát (kimaradt és kibővített jelenetek, interjúk, dokumentumfilmek, audiokommentárok, és egyéb meglepetések) foglal magába.



A gyűjtőknek szánt kiadás hazai debütálása alkalmából az Intercom felajánlott 5 db Star Wars ajándékcsomagot (póló + jegyzetfüzet), amiket kisorsolunk azok között, akik Facebookon játszanak velünk.

Hány színész játszotta Anakin Skywalkert a hat film során?
(Vigyázat, beugratós kérdés, nem a Darth Vader-t alakító színészekre vagyunk kíváncsiak!)

A helyes megfejtést Facebookon várjuk csütörtök éjfélig. Péntek reggel pedig kisorsoljuk az öt nyertest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)