Hirdetés

Star Wars: The Force Unleashed - 7 millió eladott példány

|

Örülhet a LucasArts, mint majom a banánnak, ugyanis a Star Wars név még mindig jól cseng.

Hirdetés

Örülnek persze a játékosok is, ha nem valami emészthetetlen szemetet próbálnak eladni nekik jedis, erős, fénykardos köntösbe bújtatva, mint tette azt a cég az ezredforduló idején.



Akkoriban amihez csak nyúlt a LucasArts, értéktelen ólommá változott a kezükben. A szakadék szélén táncolva a cégvezetés rájött azonban, hogy értő kezekbe kell adni a licencet, s nem szabad erőltetni azt, ami nem megy. Így esett meg, hogy TPS, FPS, RPG és RTS fronton is sikerült maradandót alkotni az elmúlt években. A jobban sikerült játékok közé sorolható a Star Wars: The Force Unleashed, amit immáron hét milliónál is többen birtokolnak.



A PS3-tulajokat érinti elsősorban a hír, miszerint a mai naptól található meg PSN-en az Ultimate Sith Edition részét képező DLC második fele, az Infineties történetének szálait összekuszáló csomagocska, amiben a titkos tanítvány tönkrevágja Darth Vader légzőkészülékét, majd a Hoth bolygón vagdalthúst csinál Luke Skywalkerből.
Akinek ennyi nem lenne elég, az készítheti a pénztárcáját, ugyanis még az év végén érkezik a Star Wars: The Force Unleashed II PS3, PSP, NDS, Wii és X360 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)